LIFO® licentiehouder worden

Voor de professionele coach, trainer of HR-manager biedt het LIFO® licentiehouderschap een zowel verdiepende als pragmatische verrijking. Men kan zich de LIFO® methode makkelijk eigen maken en er snel de vruchten van (laten) plukken. Het licentiehouderschap begint met een gedegen training van 3 dagen. Wanneer en waar de trainingen gegeven worden en hoe men zich kan aanmelden vindt men in de agenda, rechts op onze site.

Na het behalen van de licentie, ten persoonlijke titel, kan men gebruik maken van de ondersteuning van LIFO® in de Benelux. Dit omvat het maken van profielbeschrijvingen op basis van de resultaten van de ingevulde vragenlijsten, en het toezenden van aangevraagd LIFO® materiaal (zoals vragenlijsten, handleidingen, zakkaartjes, posters en banners). Een en ander is zowel op papier als digitaal verkrijgbaar. Daarbij krijgt men telefonische ondersteuning en uitleg waar nodig.

Als LIFO® licentiehouder wordt men jaarlijks uitgenodigd voor de LIFO® Licentiehoudersdag waarbij men meerdere workshops kan volgen die inhoudelijke verdieping bieden.

Tevens vinden regelmatig activiteiten in Nederland en in Belgiƫ plaats. De onderwerpen worden afgestemd op de inbreng van licentiehouders of op de actualiteit. Deze activiteiten vindt men eveneens in de agenda op deze website