LIFO® materiaal

LIFO® biedt niet alleen een bewezen methode en een aansprekende basistraining, maar ook een inspirerende selectie ondersteunend materiaal. Dit materiaal bestelt de LIFO® licentiehouder bij LIFO® in de Benelux en het is verkrijgbaar in het Nederlands, Frans en Engels – in papieren en digitale versie.

De LIFO® vragenlijst Persoonlijke gedragsstijlen en de daaruit voortkomende LIFO® profielbeschrijving, vormen de kern van de LIFO® methode.

Naast de LIFO® vragenlijst Persoonlijke Gedragsstijlen zijn er nog meerdere LIFO® vragenlijsten om rolgedrag in kaart te brengen.Bijvoorbeeld je rol als verkoper, onderhandelaar, coach, etc

Verder is er de LIFO® handleiding, waarin naast een heldere uitleg van de LIFO® methode ook ontwikkelingsoefeningen zitten die de trainer/coach bij zowel individuele begeleiding als groepstraining kan inzetten.

Ten slotte zijn er meerdere LIFO® zakkaartjes die op overzichtelijke wijze ingaan op diverse aspecten van de gedragsstijlen. Deze kaartjes zijn themagericht en behandelen onder meer stijlcombinaties (wat zijn de problemen en de oplossingen) en stijlverbindingen (tussen verkoper en klant, tussen coach en coachee, etc.). De zakkaartjes kunnen worden ingezet bij bijvoorbeeld werving & selectie, loopbaanontwikkeling, klantgericht handelen, leervaardigheden, veranderingsmanagement en persoonlijke effectiviteit.

Het ziet er verzorgd uit, is toegankelijk en in diverse talen (Nederlands, Frans, Engels) verkrijgbaar. Het geeft diepgang en een toegevoegde waarde aan de presentatie van de LIFO® licentiehouder.