Themadag: LIFO® & beter leren dealen met organisaties in verandering

Op april 2023 organiseren we deze themadag en zal begeleid worden door Jeroen Bouman en Karsten Bezooijen op een interactieve wijze gaan wij jullie meenemen in de dynamiek van veranderen. Wij zijn LIFO® licentiehouder en zullen de koppeling maken tussen wat er gebeurt, wat nodig is en LIFO®stijlverschillen.

Ter introductie: stel, je bent trainer/coach/adviseur in organisaties. Je gebruikt modellen zoals LIFO® om bewustwording te creëren, en leert hen over het overbruggen van verschillen. Zo help je teams verder in hun ontwikkeling. Als “buitenstaander” herken je patronen en zie je ook kansen om dingen echt te verbeteren, niet alleen in dit team, maar voor de hele organisatie. Wanneer je dit probeert aan te kaarten, kom je soms niet verder dan de leidinggevende van dit team of de opdrachtgever. En waarom zouden ze ook? Zeker in wat grotere organisaties is het niet heel aantrekkelijk om de bres op te gaan voor verandering. Gedoe, politiek, geen tijd, noem maar op. Dus ondanks jouw waardevolle adviezen wordt de boot beleefd afgehouden.

"Wat moet ik doen om deze organisatie verder te helpen?"
De kansen lijken voor het oprapen, maar het lijkt wel of ze het niet willen zien. Hoe krijg ik hier mijn goede ideeën voor het voetlicht?” Mensen in de organisatie hebben vaak hele andere belangen en prioriteiten. En niet zelden is jouw opdrachtgever zelf onderdeel van het systeem (lees: probleem). Herken je dit? Wat te doen?

Tijdens de LIFO® themadag gaan we met dit soort vraagstukken aan de gang. Je bent van harte uitgenodigd om actief deel te nemen. Alle deelnemers krijgen het boek/magazine van Jeroen en Karsten over hun kijk op veranderen als cadeau toegestuurd.

Als onderdeel van de LIFO® themadag ontvang je ter voorbereiding een link voor het invullen van de LIFO® vragenlijst Veranderstijlen, dit ter voorbereiding voor de LIFO® themadag.

Locatie: centraal in Nederland
Ontvangst: 09:00 uur met koffie en thee.
Tijden themadag: 09:00 – 16:30 uur
Kosten per deelnemer: 395 euro inclusief materialen en catering. Excl. 21% BTW
Datum: 14 april 2023

Klik hier om je aan te melden