LIFO® licentiehoudersdag Benelux 2024

Laat jezelf en anderen stralen

29 februari 2024 van 9.30 uur tot 16.00 uur
Locatie: Domein Martinus www.domeinmartinus.be

Speciaal voor de LIFO® licentiehouders in de Benelux organiseren we jaarlijks een dag vol nieuwe inzichten en ervaringen. Dit jaar ontmoeten we elkaar op schrikkeldag 29 februari. We verkennen samen het centrale thema ‘Laat jezelf en anderen stralen’.
Op het programma: inspirerende workshops, samen experimenteren en het netwerk versterken. Dit alles om nog meer uit jullie LIFO® licentie te halen. Laat je meenemen in en uit de comfortzone en geef je LIFO® vaardigheden een boost.

Toelichting workshops

De LIFO® profielbeschrijving als integrale ontwikkeling in organisaties
De profielbeschrijving is een krachtig onderdeel in een volwaardige LIFO® dienstverlening. Naast een beschrijving van het eigen gedrag in gunstige en ongunstige omstandigheden, geeft deze ook inzicht in (in)congruenties tussen intentie, gedrag en effect en mogelijke ontwikkelacties. In deze workshop gaan we gezamenlijk kijken wat de voordelen zijn van het gebruik hiervan. Je krijgt een aantal tips en hulpmiddelen om de kans te vergroten dat de interne of externe klant ervoor kiest om de profielbeschrijving in te zetten. Zowel jij als de deelnemer zullen er baat bij hebben tijdens een LIFO® training of workshop, maar zeker ook daarna.

LIFO® als hefboom voor psychologische veiligheid
Psychologische veiligheid is het geheim van een succesvolle samenwerking. Maar hoe kom je tot de kern van dit complex gebeuren? Daar komt LIFO® om de hoek kijken en kunnen we onmiskenbaar concrete handvaten bieden om de onderstroom boven water te krijgen. Interpersoonlijke veiligheid draait namelijk om gedrag en interacties tussen mensen: respect voor verschillen, open communicatie, omgaan met frustratie en conflicten. In deze workshop zien we hoe je met LIFO® de fundamenten legt in het creëren van een safe zone.

LIFO® en de kracht van het onverwachte
Welkom in de fascinerende wereld van improvisatie, een werkvorm die we samen in groep gaan ontdekken! Voorkennis is niet nodig. We duiken in levendige oefeningen die aanmoedigen om je spontane zelf te laten stralen. Ontdek wat improvisatie met je doet en observeer de invloed van LIFO® - stijl gebonden reacties. Naast vindingrijke oefeningen bouwen we momenten in van zelfreflectie en gedeelde ervaringen. Laat je verrassen door de kracht van het onverwachte en hoe dit bijdraagt tot meer authenticiteit en verbinding!

Praktische info

We starten om 9.30 uur met het programma als volgt:

  • Welkom en verbinding maken
  • Workshop - De LIFO® profielbeschrijving als integrale ontwikkeling in organisaties
  • Workshop - LIFO® als hefboom voor psychologische veiligheid
  • Update nieuwe ontwikkelingen in de Benelux
  • Lunch
  • Workshop - LIFO® en de kracht van het onverwachte
  • Afronding om 16.00 uur.

De workshopbegeleiders zijn Jan Gathier (LIFO Nederland), Marijke Theunis (LIFO Belgium) en Eric Dumez (Balancing Act).

Tarief: € 115,- excl. 21% BTW

Ben je ook helemaal enthousiast over deze unieke dag?

Wacht niet langer en meld je hier aan.